search.pngmigatwist samlingsbild.jpg
MIG-A Twist® är utvecklat och formgivet som en naturlig förlängning av Migatronics karakteristiska maskindesign och användarmönster. Med svetskvalitén och användarvänligheten som helt avgörande parametrar är mottot: Ju bättre svetsverktyg desto bättre hantverk.

Resultatet är en banbrytande serie av slangpaket med både synliga och märkbara fördelar på alla nivåer. Betjäning, flexibiliteten, användarvänlighet, ergonomi, materialval, ytskikt… you name it! Allt är förenat i MIG-A Twist®, som är marknadens absolut mest kompletta brännarserie till MIG svetsning i en användarvänlig matchning med svetsmaskinens funktionspanel.

 

En Migatronic uppfinning

Alla MIG-A Twist® slangpaket är utrustade med ny patenterad Migatronic uppfinning som gör upp med alla oangelägenheter som finns hos de traditionella vridbara svanhalsarna. Här blir det inga slitna O-ringar och ingen risk för otätheter – ändå är svanhalsens fria rörlighet 100% intakt. MIG-A Twist® har ganska enkelt vänt upp och ner på principerna, således att det nu är handtagets grepp som vrider sig runt svanhalsen – och inte omvänt.

 

Korrekt arbetsställning: 

Handen är stilla – vrid halsen MIG-A Twist® är det optimala valet till varierande svetspositioner. Svanhalsen (läs:greppet) vrids till den önskade positionen – lätt och smidigt utan användning av några verktyg. Arbetsställningen är alltid korrekt oavsett svetsvinkel. Luftkylda slangpaket kan vridas upp till 90° åt båda håll – vattenkylda upp till 45°. Båda vrids i steg av 15° intervaller.

 

Personlig betjäning: 

Här är det fritt val MIG-A Twist® finns i inte mindre än 60 olika brännarkonfigurationer, som täcker varje behov, vattenkylt och luftkylt, från 150 till 550 A. Programmet ledsagas av ett komplett program av gaskåpor, svanhalsar, gasspridare och trådledare.

 

MIG-A Twist® är utrustat med nyutvecklad avtryckare med mjukt bottenstopp och skifte mellan kort och lång avtryckarrörelse. Överst på handtaget kan man montera/eftermontera tre olika moduler: Ett utan reglering, ett för steglös strömreglering och ett med fritt val av 2, 3, 4 eller 7 sekvenser i fasta klick. Bestäm själv och konfigurera MIG-A Twist® efter ditt aktuella behov.

 

MIG-A Twist® är hög kvalitet – även i detaljer 

Man har inte sparat på något. Idén är unik. Flexibiliteten är inbyggd. Detaljerna är genomförda och materialet är det bästa. Kvaliteten understryks av en superergonomisk formgivning med softgrip i handtaget, nya mjuka slangar och kabelavlastning. Ta den nya MIG-A Twist® i handen och känn skillnaden.

Antal träffar 11
Start > Välkommen > Svets > Tillbehör Svets > Svetspistol MIG > Slangpaket Twist Migatronic
Annonser
0 Produkter
Totalt 0 SEK
Priser exkl. moms