search.pngtig paket migatronic.jpg
Det nya programmet i TIG slang paketen består av fem familjer: TIG 101, TIG 201 och TIG 221 är luftkylda,TIG 301, TIG 321,TIG 401 och TIG 451 är vattenkylda. Från den lilla, lätta TIG 101 till 401:an, som är dimensionerad till TIG svetsning med hög prestanda och intermittens och en svetsström på upp till 400 A DC.

Som totalleverantör till svetsbranschen utvecklar och producerar Migatronic även slangpaket. Kravet på kvalitet stiger i takt med att svetsteknologin ökar möjligheten för kommunikation mellan svetshandtag och maskin och i takt med den enskilde svetsarens förväntningar på komfort, miljö och enkelt handhavande. 

Det senaste resultatet av utvecklingen är ett komplett program till TIG: Migatronic TIG ERGO slangpaket.

De 50 varianterna skiljer sig från varandra i strömstyrka, flexibla brännarhuvuden, kabellängd (4 eller 8 meter), 6 eller 7 poliga kontakter samt val av integrerad styrenhet i handtaget. 

Handtag med softgrip I den nya designen har det fokuserats på både ergonomi, flexibilitet och pålitlighet. Svetshandtaget finns i två storlekar; båda med kulled och softgrip på handtagets sidor, vilket ger ett förbättrat behagligt grepp. 

Slangpaketets första 80 cm från handtaget är överdraget med naturskinn som tillsammans med kulled ger optimal rörlighet även vid svårtillgängliga platser. Samtidigt ökar skinnöverdraget slangpaketets slitstyrka. Migatronic TIG ERGO program är utvecklat för konfigurerbart användande. Man kan välja mellan styrning med en avtryckare eller från modul med både avtryckare och vridknappspotentiometer som gör det möjligt att kommunicera strömregleringen direkt från handtaget till svetsmaskinen. 

Valet görs vid anskaffandet men modulen är enkel att byta ut senare.

 

Migatronic TIG Adjust ger 360 graders frihet! 

TIG Adjust är utvecklat till svetsuppdrag där återkommande justeringar av brännarhuvudet är dagligen förekommande och där användning av konventionella brännare ej är fysiskt möjligt. 

Den yttersta delen av brännarhuvudet kan vridas i alla riktningar och har nästan obegränsad livstid i motsats till en standard Flex-brännare. TIG Adjust kan fås i luft- och vattenkylda modeller som kan utrustas med brännarhuvuden i två olika storlekar. Brännarhuvudet kan utrustas med standard slitdelar.

Till det lilla brännarhuvudet används standard slitdelar från TIG 101-301 serien och till det stora brännarhuvudet används slitdelar från TIG 201-401 serien. Alla slitdelar till dessa modeller kan användas till TIG Adjust utan begränsningar. TIG Adjust levereras standard utan slitdelar. TIG Adjust passar i TIG Ergo seriens två handtagsstorlekar och alla TIG Ergo styrningsenheter kan användas. TIG Adjust levereras i alla 4 m och 8 m modeller i TIG Ergo programmet men erbjuds också i speciallängder mot order. TIG adjust kan beställas som en standard applikation.


 
101 = Lilla Linde Luftkylt
201 = Stora Linde Luftkylt
301 = Lilla Linde Vattenkylt
401 = Stora Linde Vattenkylt
 
 
 
 
 
Antal träffar 17
Start > Välkommen > Svets > TIG > TIG Slangpaket
Annonser
0 Produkter
Totalt 0 SEK
Priser exkl. moms